Import af biler

Konceptet er simpelt… Jeg finder den bil, der matcher netop dit behov/beskrivelse og sørger for at få den billigst mulige beskatning og den mest attraktive aftale til dig.

Når det over de første seks år som nystartet bilforhandler er lykkedes Ib Mortensen Biler, at sælge tæt på 600 biler har det selvfølgelig en forklaring.

Forklaringen er, at import af biler ikke er for hvem som helst… Det er et håndværk som kun få mestrer i praksis. 

Den overvejende part er importerede biler fra bilernes europæiske Mekka i Tyskland.

Via gode kontakter og meget stor markedsindsigt er vi lykkedes med at tilfredsstille så at sige alle behov. Lige fra den omkostningsbevidste arbejdsgiver, der skal finde en fornuftig sælgerbil, og over  til liebhaveren, der gerne vil være lidt god ved sig selv eller sin kone.

Den optimale løsning inden for nyere brugte firmabiler går oftest via Tyskland – specielt hvis man gerne vil garnere med ekstraudstyr, som er til at komme til for penge. Og hvor der samtidig er tænkt fornuft i forhold til beskatningsgrundlag. Som trods alt også spiller en vigtig rolle i de fleste billøsninger.

Og Ib Mortensen Biler påtager sig alt bøvl og besvær i forhold til toldvæsen, så der ikke venter ubehagelige overraskelser efter at bilen er kørt af rampen.

Har du spørgsmål?

Bliv ringet op

Kontakt os

Ib Mortensen

Direktør

phone+45 40 20 04 90

mailim@ibmortensen.dk

Ib Mortensen

keyboard_arrow_up
Loading...