Referencer

Vi leverer biler til en bred vifte af virksomheder. Læs her, hvorfor de har valgt Ib Mortensen Biler som deres leverandør af firmabiler.


 

- Vi har siden Ib Mortensens start med bilforretning erhvervet en del biler hos ham. Såvel Audi, BMW, VW og sågar en Aston Martin, og vi har hver gang oplevet ham seriøs og konkurrencedygtig.

-  Lars Gantzel, direktør


- Det er nu fire år siden vi købte de første leasingfirmabiler hos Ib Mortensen, og vi har været så tilfredse, at vi kommer igen, nu hvor aftalerne løber ud og bilparken skal fornyes.

Han har styr på tingene og vedm hvad der rører sig af aktuelle ting både uden og inden for landets grænser. Og det er vigtigt for os, at være både sikkerhedsmæssigt og standsmæssigt kørende.

-  Klaus Juhl Pedersen, direktør


- Vi har siden Ib’s start købt en god håndfuld af firmapersonbiler, og vores første skuffelse har vi stadig til gode.

Ib Mortensen holder, hvad han lover, og leverer til tiden som aftalt. Og så må jeg sige, at jeg er imponeret over, hvor god han er til at fremskaffe lige nøjagtig det man efterspørger.Både på mærke, type, kilometer, årgang og sågar også udstyr. Og vel at mærke til en pris, der er til at betale.

-  Peder Hornshøj, direktør


- Vi har de sidste fire år købt så at sige alle vore firmabiler hos Ib Mortensen, og det gælder biler i varierede prisklasser.

Det er nemt og bekvemt, og vi har både oplevet god og hurtig service og føler, at vi får value for money. Og så har vi med fordel benyttet os af hans meget overskuelige leasing-koncept.

-  Henrik Sandgaard, direktør


- Ib Mortensen er bilmanden i vores hus. Det er det nemmeste og mest bekvemme, og vi har altid følt os godt behandlet – både når det har været en mindre billig bil eller en af de større.

Og så er det i øvrigt aldrig kedeligt, at handle med ”den store bilmand”, er jeg nødt til at sige….

-  Allan Engedal, direktør


- Vi har siden Ib Mortensens start i 2012 købt så at sige alle vore personbiler og varebiler hos ham og det er blevet til 8 styks indtil nu, spændende over tre forskellige mærker. Og vi kommer igen næste gang, må jeg være ærlig at tilstå.

-  Jens Hougaard, direktør


- Vi har gennem de sidste par år købt fem spritnye varebiler af samme fabrikat, og vi har oplevet fuldt ud samme service og prisniveau som i et multibrandhus eller hos en autoriseret forhandler.

Også på privatfronten har vi købt bil af Ib Mortensen.

- Viggo Mulvad, direktør

keyboard_arrow_up
Loading...