Ib Mortensen Biler A/S

Ib Mortensen står for kvalitative nyere biler til den rigtige pris.

Efter 26 år som først reservedelsekspedient og siden sælger og salgschef inden for varevogne hos Ejner Hessel A/S, sprang Ib Mortensen ud som selvstændig bilhandler i 2012

Adressen var Eli Christensensvej 57 i Ikast med facade mod Herningvej, og efter to gode år på denne adresse bød muligheden sig for at få foden inden for i et større erhvervskollektiv i Ikasts sydlige udkant i sommeren 2015.

Konceptet for Ib Mortensen Biler er dog blevet ændret så meget gennem de sidste par år, at der ikke længere er behov for en fordyrende udstilling og fine administrationslokaler. Der lagerføres så at sige ikke biler mere, idet alle vore kunder får hjemtaget deres biler efter skræddersyede ønsker – fortrinsvis fra Tyskland.

Det har altid været et mantra at kunne levere den helt rigtige bil til en skarp og konkurrencedygtig pris, og skal vi kunne lykkes med dette er et lavt omkostningsniveau et must.

Det har altid været et mantra at kunne levere den helt rigtige bil til en skarp og konkurrencedygtig pris, og skal vi kunne lykkes med dette er et lavt omkostningsniveau et must.

 

Ib Mortensen står stadig for kvalitative nyere biler til den rigtige pris,  inden for personvogne og spritnye og nyere varevogne – og med et omfang af ekstraudstyr, som den enkelte måtte ønske sin bil leveret.

Målgruppen har fra første dag været folk – private som erhvervsfolk, der går lidt op i hvilken bil de lader sig transportere rundt i – uanset om man ønsker kontant handel eller en finansiering via leasing.

Mange af Ib Mortensens kunder befinder sig i bæltet Herning-Hammerum- Ikast, men de vil ikke opleve nogen forskel, idet Ib Mortensen i den grad er mobil og kan holde møder både ude og hjemme. Og husk: Han er stadig aldrig længere væk end telefonen selv lørdag og søndag og næsten hele døgnet.

 

Kunderne siger:

Vi har de sidste tre år købt så at sige alle vore firmabiler hos Ib Mortensen, og det gælder biler i varierede prisklasser.

Det er nu tre år siden vi købte de første leasingfirmabiler hos Ib Mortensen, og vi har været så tilfredse, at vi kommer igen, nu hvor aftalerne løber ud og bilparken skal fornyes.

Vi har gennem de sidste par år købt fem spritnye varebiler af samme fabrikat, og vi har oplevet fuldt ud samme service og prisniveau som i et multibrandhus eller hos en autoriseret forhandler.


Har du spørgsmål?

Bliv ringet op

Kontakt os

Ib Mortensen

Direktør

phone+45 40 20 04 90

mailim@ibmortensen.dk

Ib Mortensen

keyboard_arrow_up
Loading...