Referencer

Vi leverer biler til en bred vifte af virksomheder. Læs her, hvorfor de har valgt Ib Mortensen Biler som deres leverandør af firmabiler.


 

- Vi har siden Ib Mortensens start med bilforretning erhvervet en del biler hos ham. Såvel Audi, BMW, VW og sågar en Aston Martin, og vi har hver gang oplevet ham seriøs og konkurrencedygtig.

-  Lars Gantzel, direktør


- Det er nu fire år siden vi købte de første leasingfirmabiler hos Ib Mortensen, og vi har været så tilfredse, at vi kommer igen, nu hvor aftalerne løber ud og bilparken skal fornyes.

Han har styr på tingene og vedm hvad der rører sig af aktuelle ting både uden og inden for landets grænser. Og det er vigtigt for os, at være både sikkerhedsmæssigt og standsmæssigt kørende.

-  Klaus Juhl Pedersen, direktør


- Vi har siden Ib’s start købt en god håndfuld af firmapersonbiler, og vores første skuffelse har vi stadig til gode.

Ib Mortensen holder, hvad han lover, og leverer til tiden som aftalt. Og så må jeg sige, at jeg er imponeret over, hvor god han er til at fremskaffe lige nøjagtig det man efterspørger.Både på mærke, type, kilometer, årgang og sågar også udstyr. Og vel at mærke til en pris, der er til at betale.

-  Peder Hornshøj, direktør


- Vi har de sidste fire år købt så at sige alle vore firmabiler hos Ib Mortensen, og det gælder biler i varierede prisklasser.

Det er nemt og bekvemt, og vi har både oplevet god og hurtig service og føler, at vi får value for money. Og så har vi med fordel benyttet os af hans meget overskuelige leasing-koncept.

-  Henrik Sandgaard, direktør


- Ib Mortensen er bilmanden i vores hus. Det er det nemmeste og mest bekvemme, og vi har altid følt os godt behandlet – både når det har været en mindre billig bil eller en af de større.

Og så er det i øvrigt aldrig kedeligt, at handle med ”den store bilmand”, er jeg nødt til at sige….

-  Allan Engedal, direktør


- Vi har siden Ib Mortensens start i 2012 købt så at sige alle vore personbiler og varebiler hos ham og det er blevet til 50 styks indtil nu, spændende over tre forskellige mærker. Og vi kommer igen næste gang, må jeg være ærlig at tilstå.

-  Jens Hougaard, direktør


- Vi har gennem årene købt en god håndfuld spritnye varebiler af samme fabrikat, og vi har oplevet fuldt ud samme service og prisniveau som i et multibrandhus eller hos en autoriseret forhandler.

Vi har for nyligt leaset en nyere brugt personbil til en af vores sælgere og også på privatfronten, har vi købt bil hos Ib Mortensen.

- Viggo Mulvad, direktør


- Siden jeg kom som partner i virksomheden i 2018 har vi købt to biler hos Ib Mortesen. En Mercedes ML til mig selv og en BMWX4 til en af vore køkkenkonuslenter, og man må sige, at de har leveret varen.

-  Carsten Andersen, direktør og partner


- Jeg mødte Ib Mortensen via LinkedIn, hvor jeg havde set et opslag med en af hans mange solgte biler. Jeg forhørte mig omkring pris og fandt ud af han var konkurrencedygtig. Jeg har herefter købt to biler; en Mercedes GLE samt en Mercedes C220.

-  Jens Lundgaard, indehaver


- Jeg har fået Ib Mortensen anbefalet af et medlem af min bestyrelse. Og det har indtil nu udmøntet sig i køb af to store 4-hjulstrukne VW’er. Og jeg kan kun sige, at han indtil nu har levet fuldt op til tilliden. Vi har ikke haft noget at klage på over hovedet.

-  Jesper Klit Andersen, direktør

keyboard_arrow_up
Loading...