Ib Mortensen Biler A/S

Ib Mortensen står for kvalitative nyere biler til den rigtige pris.

Efter 26 år som først reservedelsekspedient og siden sælger og salgschef inden for varevogne hos Ejner Hessel A/S, sprang Ib Mortensen ud som selvstændig bilhandler i 2012

Adressen var Eli Christensensvej 57 i Ikast med facade mod Herningvej, og efter to gode år på denne adresse bød muligheden sig for at få foden inden for i et større erhvervskollektiv i Ikasts sydlige udkant i sommeren 2015.

Konceptet for Ib Mortensen Biler er dog blevet ændret så meget gennem de sidste par år, at der ikke længere er behov for en fordyrende udstilling og et stort varelager. Der lagerføres så at sige ikke biler mere, idet alle vore kunder får hjemtaget deres biler efter skræddersyede ønsker – fortrinsvis fra Tyskland.

Skal jeg også finde din drømmebil?

Det har altid været et mantra at kunne levere den helt rigtige bil til en skarp og konkurrencedygtig pris, og skal vi kunne lykkes med dette er et lavt omkostningsniveau et must.

Det har altid været et mantra at kunne levere den helt rigtige bil til en skarp og konkurrencedygtig pris, og skal vi kunne lykkes med dette er et lavt omkostningsniveau et must.

 

Ib Mortensen står stadig for kvalitative nyere biler til den rigtige pris,  inden for personvogne og spritnye og nyere varevogne – og med et omfang af ekstraudstyr, som den enkelte måtte ønske sin bil leveret.

Målgruppen har fra første dag været folk – private som erhvervsfolk, der går lidt op i hvilken bil de lader sig transportere rundt i – uanset om man ønsker kontant handel eller en finansiering via leasing.

Mange af Ib Mortensens kunder befinder sig i bæltet Herning-Hammerum-Ikast-Silkeborg, men markedsområdet er de seneste år udvidet til det meste af Danmark. Ib Mortensen har i 2018 og 2019 leveret biler til kunder i Thy, Vendsyssel samt Fyn og Sjælland, og virksomheden er som bekendt aldrig længere væk end telefonen.

 

Import af biler

Konceptet er simpelt… Jeg finder den bil, der matcher netop dit behov/beskrivelse og sørger for at få den billigst mulige beskatning og den mest attraktive aftale til dig.

Når det over de første syv år som nystartet bilforhandler er lykkedes Ib Mortensen Biler, at sælge tæt på 600 biler har det selvfølgelig en forklaring.

Forklaringen er, at import af biler ikke er for hvem som helst… Det er et håndværk som kun få mestrer i praksis.

Den overvejende part er importerede biler fra bilernes europæiske Mekka i Tyskland.

Via gode kontakter og meget stor markedsindsigt er vi lykkedes med at tilfredsstille så at sige alle behov. Lige fra den omkostningsbevidste arbejdsgiver, der skal finde en fornuftig sælgerbil, og over til liebhaveren, der gerne vil være lidt god ved sig selv eller sin kone.

Den optimale løsning inden for nyere brugte firmabiler går oftest via Tyskland – specielt hvis man gerne vil garnere med ekstraudstyr, som er til at komme til for penge. Og hvor der samtidig er tænkt fornuft i forhold til beskatningsgrundlag. Som trods alt også spiller en vigtig rolle i de fleste billøsninger.

Og Ib Mortensen Biler påtager sig alt bøvl og besvær i forhold til toldvæsen, så der ikke venter ubehagelige overraskelser efter at bilen er kørt af rampen.

Kunderne siger:

Vi har de sidste fire år købt så at sige alle vore firmabiler hos Ib Mortensen, og det gælder biler i varierede prisklasser.

Det er nu fire år siden vi købte de første leasingfirmabiler hos Ib Mortensen, og vi har været så tilfredse, at vi kommer igen, nu hvor aftalerne løber ud og bilparken skal fornyes.

Siden jeg kom som partner i virksomheden i 2018 har vi købt to biler hos Ib Mortesen. En Mercedes ML til mig selv og en BMWX¤ til en af vore køkkenkonuslenter, og man må sige, at de har leveret varen.


Har du spørgsmål?

Bliv ringet op

Kontakt os

Ib Mortensen

Direktør

phone+45 40 20 04 90

mailim@ibmortensen.dk

Ib Mortensen

keyboard_arrow_up
Loading...